O afacere online poate fi demarata cu succes de catre un singur om, fi propriul tau sef.

Sisteme tip MLM

O idee super tare! Este atat de simpla si de buna incat nu imi explic cum de nu a fost pusa in aplicare pana acum. Pe bune, nu glumesc. Profita de ea si de faptul ca poti fi printre primii (oricum sistemul pornind din Romania toata lumea va fi avantajata). In mare, lucrurile stau cam asa :

Ne inscriem intr-o asociatie de potentiali consumatori (totul este absolut gratuit, intri cand vrei, iesi cand vrei).

Administratorul sistemului negociaza cu furnizorii on line conditii speciale pentru noi (membrii sistemului) - in special reduceri de pret.

Cand ai nevoie sa cumperi ceva verifici daca cel mai bun pret ti-l ofera furnizorii cu care sistemul are incheiate contracte (se verifica f. simplu prin sectiunea „magazine on line" de pe www.win-4-all.com).

Daca vei cumpara de acolo primesti un discount special si mai primesti si puncte intr-un sistem M.L.M. (de fapt aici este partea tare - poti castiga o multime de bani !!!). Stiu ca pe buna dreptate ai retineri fata de astfel de sisteme in general, dar crede-ma... este altceva.

Chiar merge! Convinge-te singur intrand pe www.win-4-all.com (by the way, pana si numele domeniului este foarte inspirat si in concordanta cu realitatea - castiga toata lumea).

Eu m-am inscris si am inceput deja sa-mi construiesc o retea de membri. Inscrie-te si tu ACUM si incepe imediat dezvoltarea retelei tale de membri!!! Toate cunostintele tale care nu primesc astazi o invitatie de la tine, maine o vor primi de la altcineva!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
sigla.gif.png
Copyright © 2010 Black Fish
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one